De internationaal bekisting van CNBM & steigerbedrijf
De dienst van de Omnibearingsbekisting

 

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

CNBM international corporation

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China CNBM international corporation certificaten
China CNBM international corporation certificaten
Mijn bemanning kan zeer snel met het de bekistingssysteem van het staalkader werken, omdat het weinig verschillende componenten heeft.

—— Wisnu Prastomo

wij konden de bouw zowel het bepaalde tijdschema voordelig als binnen voltooien.

—— Steffen Heidenreich

De CNBM-bekistingssystemen hebben nieuwe mogelijkheden voor ons geboden.

—— Aitor Pablo Gorran

Met de geselecteerde CNBM-systemen, werden de werkende opeenvolgingen versneld terwijl het handhaven van de hoge veiligheidsvoorschriften.

—— Matthias Raab

De bekisting is gemakkelijk schoon te maken en kan zeer buigzaam voor murenkolommen en stichtingen worden gebruikt.

—— Karl Stacheter

De CNBM-bekisting is het beste systeem dat ik voor het vormen van plakken tot dusver heb gebruikt. De elementen zijn zeer licht en het snelle systeem.

—— Jean Luc Lignon

Een grote selectie van beschikbare materiaal en systemen uit CNBM bood ons een maximaal concurrentievermogen in deze hete markt aan.

—— Adam Arenivas

CNBM voorzag ons van optimale oplossingen voor alle probleemgebieden en de systemen kunnen zeer buigzaam worden gebruikt

—— Jordi Mari

Vergeleken bij conventionele paneelbekisting, heb ik slechts de helft van het bedrag van tijd voor shuttering nodig gebruikend CNBM-huisvesting. Dit is een fantastisch bekistingssysteem.

—— Heinz Gass

Aangezien betrouwbaar, logistiek assoieert wij hand in hand met CNBM.We konden werkten de bouw allebei voordelig voltooien

—— Mauricio Mesias Jaime

De CNBM-systemen heeft nieuwe mogelijkheden geboden want zekere usI'm deze ervoor zal zorgen dat wij ons doel ofcomplete en geïntegreerde bekistingsoplossing bereiken

—— Heel kleine de luwtes van Edwin pingelen

De hoge graad van het systeem van aanpassingsvermogen stond ons toe om zowel stutsel als plakbekisting in de kortste tijd ondanks ingewikkelde de bouwmeetkunde op te richten

—— Oronzo Rampino

CNBM-bekisting was en zal altijd best-u kan zeggen zijn wat u wilt. Iedereen wie om het even wat over bouw kent kent dat.

—— Franz Xaver

CNBM OP steiger aan de geneigde vorm van de muur volkomen wordt aangepast die. Dit betekende dat de veilige en snelle voorgevelassemblage op elk punt mogelijk was.

—— Martin Vachal

Wij beslisten het CNBM-systeem te gebruiken toe te schrijven aan het zeer strakke bouwprogramma. Voor bouw van deze vloeren, is CNBM eenvoudig fantastisch.

—— Jean-Marie Dolo

Met de malplaatjes door CNBM worden verstrekt, was dit geen probleem van om het even welke aard die. De CNBM-bekisting zou fittde volkomen en zonder enige inspanning kunnen worden samengebracht.

—— Rainer Knodler

De uiterst bekwame en gedetailleerde CNBM-bekisting leverde een beslissende bijdrage tot de efficiënte voltooiing en het succes van dit bouwproject.

—— Josef Eich

Door het gebruik van de CNBM-systemen, is onze plaats een eerste voorbeeld van efficiency en veiligheid.

—— Luis Redondo

Van bij het begin, konden de samenwerking met CNBM en de dienst die zij niet beter geweest zijn procided.

—— Torre Espacio

Formworking zou snel en efficiënt met CNBM en, in het bijzonder, zonder het gebruik van een kraan kunnen worden uitgevoerd.

—— Ji-jong Park

Reeds in de voorbereidingsfase, had CNBM ons van het beste bekistingsconcept voorzien.

—— Rini bartens

Ik kon reeds de CNBM-systemen voor mijn vorige highrise projecten zeer met succes gebruiken.

—— Rodney O'Neill

De bekisting is het veiligste en meest efficiënte systeem van de plaklijst. wegens het opheffende vervoer, zijn geen arbeiders needde aan oush de lijst aan de plakrand.

—— Louie Tenaglia

De ervaring wij het gebruiken van bewezen CNBM-systemen in projecten hadden was ook een determinant om onze mede-ciperation voor het de damcontract van Naga te vernieuwen Hammadi.

—— Andreas Poller

De hoge vereisten geplaatste om oppervlaktezachtheid kon zonder problemen worden ontmoet.

—— Rico Schaarschmidt

Het CNBM-concept is technecally zeer correct en stond ons toe om tijd te besparen en extremety te werken.

—— Florin Udrescu

CNBM international corporation

1 2 3 4 5 6 7
companyPics.title0 companyPics.title1 companyPics.title2 companyPics.title3 companyPics.title4 companyPics.title5 companyPics.title6
Ongeveer CNBM-Groep.
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Agent
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : CMAX
Aantal werknemers : 600~900
Jaarlijkse omzet : 100Million-150 Million
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 90% - 100%


Van China is het Nationale die de Bouwmaterialen (Groep) Bedrijf (CNBM), in 1984 wordt gevestigd, nu één van het grootste genationaliseerde groepsbedrijf in China, die bouwmaterialen & industriële uitrusting behandelen. Tot jaar 2011, CNBM-zijn de totale activa van de Groep 30 miljard USD en het totale personeel is meer dan 130.000.

Het Internationale Bedrijf van CNBM zich, specialiseert in het ontwerpen & productie van diverse soorten
van de bouwmachines & bekisting systemen, met inbegrip van torenkraan, de bouwhijstoestel, H20-hout-straal bekisting, aluminiumbekisting, staal (aluminium) - kaderbekisting enz. Alle materiaal & bekistingssystemen die door CNBM wordt veroorzaakt zijn volgzaam met de kwaliteitsnorm Op nationaal niveau, en winsten grote reputatie voor hun draaglijke prestaties in wereldmarkten.

De internationale bekisting van CNBM & het steigerbedrijf worden zich gevestigd in 2004, aangezien een sub professioneel bedrijf van de bekistingstechniek, het wijdt om de omnibearing bekistingsdienst voor douane, met inbegrip van onderzoekontwikkeling, tot ontwerp te maken, vervaardiging, van toepassing zijn en de naverkoopdiensten. De productie kan verschillend technologievereiste bereiken. De uitstekende kwaliteit is het informatiebeheerbeleid, om de productiekwaliteit te waarborgen het bedrijf met eersteklas fysiek en chemisch het testen materiaal zoals de Magnetische Machine van de Deeltjesinspectie, Universele het Materiële Testen Machine, Spectrometer, de Machine van de Röntgenstraalinspectie uitgerust is. Wij hebben ook het machinaal bewerken van materiaal met hoge precisie zoals het hulpmiddel van de aantalcontrole en CNC. Wij hebben de internationale goedkeuring van het kwaliteitsbeheersysteem van ISO9001.


 De gieterij is 200 kilometers verre van het Centrumbureau van Peking CNBM en het vergt slechts twee uren aan aandrijving aan ons bedrijf en het is zeer geschikt voor de klanten hier komen zaken doen. Wij hebben goede plaats, eersteklas materiaal, veel beheerservaring en geavanceerd informatiebeheerbeleid. Elk van deze zijn basis om ons voorwerp van een „eeuwfabriek“ te bereiken. Wij heten oprecht vrienden van zowel huis welkom als in het buitenland om met ons voor wederzijdse briljante toekomst te werken.

Contactgegevens
CNBM international corporation

Contactpersoon: Miss. Only

Tel.: 0086-10-57512543

Fax: 86-10-57512626

Direct Stuur uw aanvraag naar ons